Subaşı’nda altyapı sorunları anında çözülüyor

Subaşı Belediyesi, beldede yaşanan altyapı sorunlarına hızla müdahale ederek vatandaşların mağdur olmasının önüne geçiyor

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2024 14:25
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2024 14:25

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay beldede yaşanan her soruna mesai mefhumu gözetmeden müdahale edildiğini söyleyerek beldeyi daha modern ve yaşanası bir yer yapmak adına durmadan çalıştıklarını dile getirdi.

Subaşı Belediyesi, beldede yaşanan altyapı sorunlarına hızla müdahale ederek vatandaşların mağdur olmasının önüne geçiyor. Belediye Başkanı Turan Canbay, belde genelinde meydana gelen her altyapı sorununa kısa süreler içerisinde müdahale edildiğini ifade etti. Canbay, “Beldemizde altyapıda meydana gelen her bir arıza mümkün olan en kısa süre içerisinde ortadan kaldırılıyor. Burada hedefimiz vatandaşın mağdur olmaması. Bu amaç doğrultusunda ekipler gece gündüz ayrımı yapmadan gelen arıza ihbarına anında müdahale ediyor ve ortadan kaldırıyor” dedi.

Beldeyi daha modern ve yaşanası bir yer yapmak için durmadan çalıştıklarını dile getiren Canbay, “Subaşı Belediyesi olarak beldemizin her noktasında hizmet üretiyoruz. Altyapıdan üstyapıya, parktan kaldırıma, temizlikten aydınlatmaya kadar birçok alanda çalışmalarımız sürüyor. Beldemizin güzelleşmesi ve gelişmesi için projelerimizi hayata geçiriyoruz. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizim için en büyük ödüldür” diye konuştu.