Sivaslıoğlu ASM yakında hizmete girecek

Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş, inşaat süreci devam eden Sivaslıoğlu Aile Sağlığı Merkezi’nin (ASM) bağışçısı olan Bekir Sivaslıoğlu’nu ziyaret etti ve süreç hakkında detaylı bilgi aldı.

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2024 05:30
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2024 05:30

Bekir Sivaslıoğlu, örnek olacak bir davranış sergileyerek Kadıköy Beldesinde hizmet verecek olan Sivaslıoğlu ASM’nin bağışçısı oldu. Önümüzdeki aylarda hizmete başlaması planlanan bu merkezin inşaat süreci henüz devam etmektedir. Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş beraberinde başkan ve başkan yardımcıları ile birlikte Sivaslıoğlu’na bir ziyaret gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen ziyarette önümüzdeki aylarda hizmet vermeye başlaması planlanan merkezin detayları ele alındı ve inşaat süreci hakkında fikir alışverişleri gerçekleştirilerek, istişarelerde bulunuldu.

Yapılan görüşme sonrasında; Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş Sivaslıoğlu Aile Sağlığı Merkezi’nin açılması için bağışçı olarak sergilediği örnek davranış adına, Hayırsever Bekir Sivaslıoğlu’na teşekkürlerini iletti ve bu davranışın anlamının, öneminin büyük olduğunu ifade etti. Bekir Sivaslıoğlu ise ziyaretleri ve görüşmeleri adına Müdür Karakuş ve beraberindekilere teşekkürlerini iletti. Ziyaret toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile birlikte son buldu.

Murat Can Aytemur