Serdar Ortaç, Mawish Beach Disco sahnesinde coşkuyla karşılandı

Ünlü Türk pop müziği sanatçısı Serdar Ortaç, Yalova'nın Çınarcık ilçesinde bulunan Mawish Beach Disco mekânında sahne alarak, muhteşem bir geceye imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2024 00:06
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2024 00:06

Mawish Beach Disco, yaz sezonuna damga vuracak etkinlikleriyle adını duyurmaya devam ediyor. Sahip olduğu muhteşem sahnesi ve eşsiz atmosferiyle öne çıkan mekân, birbirinden ünlü sanatçıları ağırlayarak müzik tutkunlarını bir araya getiriyor. 

22 Haziran Cumartesi günü Türk pop müziğinin yıldızlarından biri olan Serdar Ortaç Mawish Beach Disco’da sahne alarak, sevilen ve hatırlanan popüler şarkılarını seslendirerek izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Ortaç, enerjik sahne performansıyla izleyicileri adeta büyüledi. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren konserde, hit şarkıları arasında "Kalpsizsin", "Mesafe", "Ben Adam Olmam", "Bilsem Ki" ve "Dansöz" gibi sevilen eserler yer aldı.  Her bir şarkıda sahnedeki enerjisi ve performansları ile seyircileri coşturan sanatçı, Mawish Beach Disco'nun atmosferinde unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

Murat Can Aytemur