Savaş Cebeci, Kaan Kazgan’ ın kavgasından sonra ne oldu? Savaş Cebeci ve Kaan Kazgan olayının iç yüzü nedir? Savaş Cebeci, Kaan Kazgan’ı tebrik etti mi?

Vücut geliştirme sektörünün tanınan isimlerinden olan Savaş Cebeci uzun zaman önce yaptığı bir yayın esnasında ‘1.90 boyunda 120 kg adamım, kalkıpta 70 kilo adamdan dayak yemem isterse dünya şampiyonu olsun’ demişti. Yaptığı bu açıklama uzun zaman sonra kendisini sıkıntıya soktu.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2023 00:44
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2023 00:44
https://www.yalovahayat.com/

Türkiye’de Kazgan Kardeşler olarak tanınan Murat Kazgan ve Kaan Kazgan İstanbul’un Üsküdar İlçesi’nde Kazgan CrossFight adında bir spor salonu işletiyorlar, aynı zamanda bu iki isim Türkiye’ye MMA Sporunu ilk getirenlerdendir ve pek çok başarıya imza atmışlardır. Kaan Kazgan Savaş Cebeci’nin yaptığı 70 kg adamdan dayak yemem isterse dünya şampiyonu olsun lafına karşılık verince ortalık karıştı. MMA Dövüşçüsü Kaan Kazgan ‘Senin istediğin yerde, senin istediğin saatte ve istediğin şartlarda karşılaşmaya hazırım’’ diyerek Savaş Cebeci’ye meydan okudu. Bu meydan okumanın devamında taraflar sosyal medya üzerinden birbirlerine sıkça laf atmaya başladı ve gerilim git gide yükseldi. Milyonlarca insan karşılaşmanın gerçekleşip gerçekleşmeyeceği hakkında konuşmaya ve merak etmeye başladı.  Kaan Kazgan ve Savaş Cebeci birbirlerine sosyal medya üzerinden laf atmaya devam ederken Savaş Cebeci sıklıkla ‘’hani gelmedin?’’, ‘’korkuyor musun?’’ şeklinde konuşarak MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan’ı tahrik etti. İkili arasında tansiyon yükselmeye devam ederken sosyal medya fenomenleri de olayı merak edip konuşmaya başladı. Kaan Kazgan kendinden emin bir şekilde Youtube’da misafir olduğu bir kanalda, karşılaşmada kendisinin galip geleceğini belirterek Savaş Cebeci’yi istediği saniyede nakavt edeceğim dedi. Sosyal medya mecrasında yapılan açıklamaya pek çok yorum geldi,  ‘Savaş kazanır’, ‘Kaan kesinlikle kazanacak’ vs. Ve beklenen karşılaşma 18 Eylül Pazartesi günü gerçekleşti. İnstagram üzerinden geliyorum yazan Kaan Kazgan, Tuzla’ya giderek Savaş Cebeci’nin karşısına çıktı. Günlerdir beklenen ve merak konusu olmuş olan karşılaşma çoğunluğun beklediği üzere Kaan Kazgan galibiyeti ile sonuçlandı. Karşılaşmanın ardından Kaan Kazgan mücadeleyi sıyrıksız atlatırken, Savaş Cebeci’nin kaşı açıldı ve yüzü kanlar içerisinde kaldı. Hastanede tedavisi gerçekleştirildikten sonra instagramda açıklama yapan Savaş Cebeci ‘’Kaan’ı Tuzla’ya gelerek beni yendiği için tebrik ediyorum, yenmekte var yenilmekte kutlarım’ diyerek tebrik etti. Yaşanan karşılaşmanın görüntüleri ise sosyal medya platformlarında milyonlar tarafından izlendi ve yorumlandı.  Murat Can Aytemur