Şampiyonlardan Başkan Doğan Çitil'e ziyaret

Kaytazdere beldesinin gurur kaynakları Uğurhan Özkan ve Mustafa Enes Zengin, Türkiye Yelken Federasyonu tarafından düzenlenen 8-9 Haziran Pilat yarışlarında şampiyon, 21 Temmuz 2024 4. Ayak yarışlarında ise gençler kategorisinde ikincilik elde ederek büyük bir başarıya imza attılar.

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2024 05:20
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2024 05:20
https://www.yalovahayat.com/

Su sporlarındaki başarıları ile dikkat çeken genç sporcular, Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil’i makamında ziyaret ederek, kazandıkları madalya ve kupaları sundular. Başkan Çitil, sporcuları başarılarından dolayı tebrik ederken, onlara olan desteklerinin artarak devam edeceğini ifade etti. Çitil, “Sporcularımızın bu tür başarılara imza atması bizleri son derece gururlandırıyor. Onların elde ettikleri başarılar, Kaytazdere’nin adını duyurmada önemli bir rol oynuyor. Belediye olarak spora ve sporcularımıza olan desteğimiz hız kesmeden devam edecek” dedi.

Şampiyon sporcular Uğurhan Özkan ve Mustafa Enes Zengin ise, Başkan Çitil'e kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini ilettiler. Uğurhan Özkan, “Başkanımızın destekleri sayesinde bu başarıları elde ettik. Bizlere olan inancı ve katkıları için çok teşekkür ederiz” dedi.

Mustafa Enes Zengin de, “Başkanımıza desteklerinden ötürü minnettarız. Bizlere verdiği motivasyonla daha büyük başarılara imza atacağız” diye konuştu.

Kaytazdere Belediyesi’nin spora verdiği desteklerin, beldedeki gençlerin gelişimine büyük katkı sağladığı belirtilirken, bu tür başarıların artarak devam edeceği vurgulandı.