Resim kursu Kadıköylü çocukların yüzünü güldürdü

Kadıköy Belediyesi Kültür Evi bünyesinde, Çağdaş Dünya Eğitim Merkezi ile yürütülen resim kursu çocukların yüzünü güldürdü.

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2024 05:50
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2024 05:50

Geçtiğimiz günlerde duyurusu yapılan, Kadıköy Belediyesi Kültür Evi bünyesinde düzenlenen resim kursu, Kadıköylü çocuklardan yoğun ilgi gördü. Çağdaş Dünya Eğitim Merkezi ile birlikte yürütülen resim kursu, çok sayıda çocuğun katılımıyla başladı. Verilen kurs, çocukların sanatsal yeteneklerini geliştirmelerine olanak tanıdı.

Kursa katılan çocuklar, farklı teknikler öğrenme ve yaratıcılıklarını sergileme fırsatı buldu. Kadıköy Belediyesi yetkilileri, kursun amacının çocuklara sanatın temellerini öğretmek ve onların sanatsal yeteneklerini ortaya çıkarmak olduğunu belirtti. Çocukların ve ailelerinin memnuniyetiyle devam eden kurs, Kadıköy Belediyesi'nin kültürel faaliyetlere verdiği önemi bir kez daha sergiliyor.

‘’Çocuklarımızın her zaman yanında olacağız’’

Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, konu ile ilgili olarak sosyal medya hesabında yapmış olduğu paylaşımda şu ifadelere yer verdi, ‘’ Belediyemiz Kültür Evi’nde Çağdaş Dünya Eğitim Merkezi ile yürüttüğümüz resim kursunun ilk dersinde öğrencilerimizin mutluluğu bizleri de mutlu etti. Verimli bir yaz tatili dönemi geçirmeleri ve gelişimlerine katkıda bulunmak için Kadıköy Belediyesi olarak çocuklarımızın her zaman yanında olacağız.’’

Murat Can Aytemur