Ramazan eğlencesi kulakların pasını sildi

Yalova Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Ramazan Eğlencesi’, ramazan ayının manevi atmosferini yansıtarak katılımcılara sanatla harmanlanmış unutulmaz bir gece yaşattı.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2025 17:36
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2025 17:36

Ramazan ayının manevi atmosferini yansıtan etkinlik, Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Yalova Musiki Derneği’nin kulakların pasını silen türkülerinin ve meddah sanatçılarının neşeli gösterilerinin yer aldığı gece, sanatla harmanlanmış unutulmaz anlar sundu.

Gece, geçmişin izlerini bugüne taşıyan ezgiler ve hikâyelerle katılımcılara manevi bir yolculuk yaşatırken, ramazanın huzurunu bir arada hissetmenin keyfini sundu.

Yalova Musiki Derneği’nin türkülerle sunduğu müzik ziyafeti, büyük beğeni aldı.

Meddah sanatçılarının ise neşeli gösterileri, geceye renk katarken, izleyicilere eğlenceli anlar yaşattı. Etkinliğe Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Tutuğ da katıldı ve geceye katkı sağlayan sanatçılara teşekkür ederek, katılımcılara çiçek takdim etti.