Prof. Dr. Ercan Öztemel Yalova'daydı

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında Prof. Dr. Ercan Öztemel Yalova Güzel Sanatlar Lisesi’ni ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2024 15:18
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2024 15:18

TÜBİTAK Bilim ve Toplum Başkanlığı tarafından düzenlenen ve alanında uzman olan bilim insanlarını ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki öğrencilerle buluşturmayı hedefleyen TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında Yalova Güzel Sanatlar Lisesi, Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ercan Öztemel’i ağırladı.

“Dijital Dönüşümü İyi Anlamak” konulu söyleşisini gerçekleştirmek üzere Yalova Güzel Sanatlar Lisesi’ni ziyaret eden Öztemel aynı zamanda da okul hakkında bilgi alarak yapılan çalışmalar konusunda karşılıklı istişarelerde bulundu.Bilim Söyleşileri Kurum Yetkilisi Haydar Kılıç ve TÜBİTAK Kurum Koordinatörü Zeynep Ülger rehberliğinde gerçekleştirilen söyleşiye okulun bütün öğrencileri ve öğretmenleri de katılım sağladı.

Yalova Güzel Sanatlar Lisesi Yetkilisi Haydar Kılıç yapmış olduğu paylaşımda, ‘’Kurumumuza yaptıkları değerli ziyaretleri ve gerçekleştirdikleri söyleşi için Prof. Dr. Ercan Öztemel hocamıza teşekkürlerimizi sunuyoruz’’ dedi ve Öztemel ise, ‘’Yalova Güzel Sanatlar lisesinin misafirperverliği için çok teşekkür ederim. Çalışmalarını çok takdir ettim. Müdür bey ve ekibini kutlarım’’ diye belirtti.

Murat Can Aytemur