Pazaryeri güne durgun başladı

Yalova Kapalı Pazaryeri’nde pazartesi günleri kurulan meyve ve sebze pazarında Kurban Bayramı’nın sona ermesine rağmen yoğunluğun az olduğu görüldü.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2023 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2023 13:55
https://www.yalovahayat.com/

Yalova Kapalı Pazaryeri’nde her pazartesi günü kurulan meyve sebze pazarında Kurban Bayramı’nın bitmesiyle hareketlilik azaldı. Bayramın sona ermesiyle birlikte 3 Temmuz Pazartesi günü pazaryeri durgun bir güne başladı. Kurban Bayramı’nın son günündeki kalabalığa göre bugün pazaryerinde az sayıda insanın olduğu gözlemlendi.

Yalova Kapalı Pazaryeri’nde meyve ve sebze ürünleri satışı gerçekleştiren bir pazar esnafı, “Bayram bitti hareketlilik bayramın son gününde daha fazlaydı fakat satışlar durgundu. Biz esnaf olarak bayramda istediğimiz verimi alamadık. Bayramın bitmesiyle birlikte bugün çok fazla bir kalabalık göremiyoruz” açıklamasında bulunarak yoğunluğun azaldığına dikkat çekti. Yalova Kapalı Pazaryeri esnafı gelecek günlerde satışların artmasını temenni etti.

Yalova Kapalı Pazaryeri tezgahlarındaki ürünlerin kilo fiyatları şu şekilde; karpuz 15 TL, kavun 15 TL, salatalık 15 TL, soğan 15 TL, patates 17.5 TL, patlıcan 15 TL, çilek 35 TL, kayısı 35 TL, kiraz 35 TL, havuç 30 TL, domates 35 TL, erik 40 TL.

HABER/M. Tunç Tanrıverdi