Pazarda fiyatların düşmesiyle vatandaşların ilgisi artıyor

Yalova Kapalı Pazaryeri'nde fiyatların düşmesiyle birlikte vatandaşlar daha fazla ilgi gösteriyor. Pazar esnafı da durumdan memnun.

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2023 10:54
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2023 10:54
https://www.yalovahayat.com/

Yalova Kapalı Pazaryeri'nde fiyatların düşmesiyle birlikte vatandaşların ilgisi artıyor. Pazar esnafı, meyve ve sebze fiyatlarının düşmesiyle birlikte daha fazla müşteri çektiklerini belirtiyor. Her pazartesi, Çarşamba ve cumartesi günleri kurulan pazar, Kurban Bayramı'nın ardından hareketlendi.

Pazar alışverişine çıkan Meltem A., gazetemize yaptığı açıklamada fiyatlar hakkında değerlendirmelerde bulundu. Meltem A., "Bazı şeyler çok pahalı, bazı şeyler çok ucuz. O yüzden iyi de diyemiyorum kötü de diyemiyorum. Ben şuna dikkat ettim, bir şeyi mevsiminde alırsanız ucuz oluyor. Mevsiminde olmayan meyveler, sebzeler dikkat ederseniz daha pahalı. Bu aralar çok kötü değil durumlar." şeklinde konuştu.

Yalova Kapalı Pazaryeri'nde fiyatların düşmesiyle birlikte vatandaşlar daha ekonomik alışveriş yapma imkanı buluyor. Pazar esnafı da müşteri talebinin artmasıyla memnuniyetini dile getiriyor. Pazardaki fiyatların mevsimsel değişikliklere bağlı olarak değiştiğine dikkat çeken vatandaşlar, meyve ve sebzeleri mevsiminde almanın daha avantajlı olduğunu vurguluyor.

Pazar tezgahlarındaki fiyatlar

Yalova Kapalı Pazaryerindeki tezgahlarda ürünlerin kilo fiyatı şu şekilde; armut 30 TL, salatalık 13 TL, soğan 10 TL, taze fasulye 30 TL, kiraz 35 TL, incir 50 TL, şeftali 35 TL, domates 15 TL, muz 35 TL, portakal 25 TL, patlıcan 12 TL, kavun 20 TL, üzüm 35 TL.

HABER/Furkan Karahasan