Öztürk Ailesinin acı günü

Yalovalı sevilen gazetecilerden ve Yalova Belediyesi Basın Birimi Personellerinden / Fotoğrafçı İsmail Öztürk’ün babaannesi Havva Öztürk bir süredir tedavi gördüğü Özel Atakent Hastanesi’nde hayata gözlerini yumdu. Babaannesi Havva Öztürk’ün kendisi için çok değerli olduğunu dile getiren İsmail Öztürk, gözyaşlarına boğuldu.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2024 16:48
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2024 16:48

Bir süre önce rahatsızlığı nedeni ile Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan Havva Öztürk, buradaki tedavisinin ardından taburcu olup evine dönmüştü. Ancak durumu ağırlaşan Havva Öztürk’ün tedavisine bu kez de Özel Atakent Hastanesi’nde devam edildi. Hastanenin Yoğun Bakım Servisi’nde tedavisi süren Havva Öztürk yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yalovalı sevilen gazetecilerden ve Basın Birimi Personellerinden / Fotoğrafçı İsmail Öztürk’ün babaannesi Havva Öztürk’ün vefat haberi ailesini ve sevenlerini yasa boğdu. Çiftlikköy Sultaniye’de 500 Evler Camisi’nde cenaze namazı öncesinde taziyeleri kabul eden Öztürk ailesinin bitkin olduğu gözden kaçmadı. Sevenleri de bu acı günde onları yalnız bırakmadı. Öğlen namazına müteakiben kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlanan Havva Öztürk, 500 Evler Mezarlığı’nda dualar eşliğinde toprağa verildi.

Babaannesi Havva Öztürk’ün kendisi için çok değerli olduğunu dile getiren İsmail Öztürk, “21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nde babaannemin aramızdan ayrılması bizim için unutulmaz bir tarih oldu. Babaannem Havva Öztürk’ün değeri benim için çok farklıdır. Bu acılı günümüzde bizi yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Alternatif Kadın Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı ve aynı zamanda Kültür ve Turizm Bakanlığı İpek Kozası Eğitmeni olan Meral Evcin Özdemir de İsmail Öztürk’ü bu acılı gününde yalnız bırakmadı.

Biz de Yalova Hayat Gazetesi ailesi olarak, eski mesai arkadaşımız ve meslektaşımız İsmail Öztürk başta olmak üzere tüm Öztürk ailesine başsağlığı diliyoruz.

Güldaniye Sofu Erdoğan