Öğrencileri ilkokul gününde dualarla uğurladılar

Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel’in göreve geldiği ilk gün verdiği talimatla başlayan ücretsiz servis hizmetimi, 6. yılında da kesintisiz olarak devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2024 15:08
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2024 15:08

Esenköy'de, ilk okul günü coşkulu bir atmosferde başladı. Öğrenciler, yeni eğitim-öğretim yılına dualarla uğurlandı. Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel’in göreve geldiği ilk gün verdiği talimatla başlayan ücretsiz servis hizmeti, bu yıl da kesintisiz olarak devam ediyor. Esenköy Belediyesi, öğrencilerin güvenli ve rahat bir şekilde okula ulaşmalarını sağlayan servis hizmetini sürdürüyor. Başkan Temel, hizmetin sürekliliği için gereken tüm desteği sağlamaya devam edeceklerini belirtti. Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte; Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, Karakol Komutanı Gürkan Demir, Belediye Meclis Üyeleri, hocalar ve veliler ile hep birlikte saat:07:00’de Esenköy Meydanından çocukları dualar eşliğinde okullarına uğurladı.

‘’Çocuklarımıza destek olmaya devam edeceğiz’’

Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel konu ile alakalı olarak yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi, ‘’Esenköy Meydanından çocuklarımızı dualar eşliğinde uğurladık.

Çocuklarımızın eğitimi kadar güvenliğine de önem veriyoruz. 200’e yakın öğrencimizi okullarının kapısına kadar bırakıp, yine okullarının kapısından almaktayız. Her geçen gün artan mazot, ulaşım ücretleri ve hayat pahalılığına rağmen çocuklarımıza ve ailelerine destek olmaya devam ediyoruz, devam edeceğiz.’’

Murat Can Aytemur