Müge Anlı Ali Diken son durum ne? Müge Anlı Zeynel kimdir?

Her sezon akıl almaz olaylara sahne olan Müge Anlı ile Tatlı Sert Programında yine akıllara durgunluk veren bir olay işlendi. Müge Anlı’da kısa süre önce incelenmeye başlayan bir olayın cinayet olduğu ortaya çıktı ve katil suçunu itiraf etti. 37 gün önce Antalya’da kaybolan Ali Diken’in kaybıyla ilgili ailesi Müge Anlı’ya başvurmuştu olaya ilişki detayları araştıran Müge Anlı kısa süre içerisinde olayın aydınlatılmasını sağladı. Olaya ilişkin baş şüpheli ise Ali Diken’in yakın arkadaşı Zeynel olarak gösteriliyordu. Peki, Müge Anlı Ali Diken son durum ne? Müge Anlı Zeynel kimdir? İşte merak edilen konunun detayları…

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2024 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2024 15:17

Müge Anlı’da çok merak edilen bir konu daha aydınlatıldı. 22 Ocak günü Ali Diken’in kaybı için Müge Anlı’ya katılan aile fertleri Diken’den 36 gündür haber alınmadığını söylemişti. Kaybın araştırılması için hareket geçen araştırmacı gazeteci Müge Anlı kayıp olan Ali Diken’in yakın arkadaşı Zeynel’i yayın aldı ve Zeynel’in yayındaki endişeli ve şüpheli tavırları dikkat çekti. Kısa süre içerisinde Müge Anlı olayı çözüme kavuşturdu ve 25 Ocak günü Ali Diken’in cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Peki, Müge Anlı Ali Diken son durum ne? Müge Anlı Zeynel kimdir? İşte merak edilen soruların cevabı…

22 Ocak Pazartesi günü Müge Anlı’nın ekranlara gelen yeni bölümünde Antalya’dan 36 gün önce kaybolan 32 yaşındaki Ali Diken’in ailesi kaybı aramak geldi. Kaybı şüpheli bulunan Ali Diken’in aile fertleri, yakın arkadaşı ve son görüştüğü kişilerden bilgi alındı. 36 gündür kayıp olan Ali Diken’in kaybolmadan önce görüştüğü son kişi olan arkadaşı Zeynel Boyacı canlı yayına geldi.

Kumrucu dükkanında çalıştığını, oradan ayrıldığı gün Ali ile son kez görüştüğünü söyleyen Zeynel Boyacı’nın şüpheli tavırları ve çelişkili ifadeleri dikkat çekmişti. Fakat çok geçmeden 25 Ocak Perşembe günü yayınlanan bölümde cinayet itirafı geldi.

Cinayetin ertesi gün Yalova’ya ablasının yanına gittiğini, oğluna ablasının baktığını ve o yüzden Yalova’ya eşiyle gittiğini ifade eden şüpheli Zeynel Boyacı, Ali Diken’i öldürdüğünü itiraf etti. Ali Diken’i öldürdüğünü itiraf eden Zeynel Boyacı, cinayetin kadın meselesi yüzünden olduğunu söyledi.

Cinayetin 20 Aralık tarihinde Ankara’da yaşandığı öğrenildi. 32 yaşındaki Ali Diken tam da evlilik hazırlığı yaptığı sırada bir anda kayıplara karıştı. Son olarak akaryakıt istasyonunda görüntüleri bulunan Ali Diken’in arkadaşları Müge Anlı canlı yayına geldi.

Arkadaşları Ali Diken’le en son görüştükten sonra bir daha haber alamadıklarını söyleyince ailenin endişesi arttı. Kayıp olan Ali Diken’in bulunması için Müge Anlı’ya gelen acılı aile programın üçüncü gününde Diken’in cinayete kurban gittiğini öğrendi. Ali Diken’i en son Zeynel Boyacı isimli yakın arkadaşının gördüğü ortaya çıktı.

Müge Anlı programında canlı yayına katılan Zeynel Boyacı, arkadaşının kaybolduğundan bile haberinin olmadığını dile getirdi. Şüpheli konuşmaları ve endişeli tavırlarıyla dikkat çeken Zeynel Boyacı çok geçmeden cinayeti itiraf etti. Panikleyen Zeynel Boyacı yurt dışına kaçmak istediği sırada polis ekiplerince yakalandı. Arkadaşını döverek öldüren Zeynel Boyacı için Müge Anlı gelen ilk ifade bilgisini aktarırken “Polise ilk olarak bana çok küfretti dayanamadım, öldürdüm ve gömdüm demiş” dedi.

Hilal Baldemir