Müdür Karakuş Aile Sağlık Merkezi’nde incelemede bulundu

Süleymanbey Aile Sağlığı Merkezi’nde incelemelerde bulunan Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş sağlık hizmetlerini en iyi şekilde sunmak için ellerinden gelen her çalışmayı yaptıklarını ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2024 00:49
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2024 00:49

Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Eyyüp Altınkıran, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Çiğdem Korkut, Başkan Yardımcısı Hasan Sami Karakaya ile birlikte Süleymanbey Aile Sağlığı Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Karakuş, aile hekimlerini polikliniklerinde ziyaret ederek, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaret esnasında aile hekimleri, aile sağlığı çalışanları ve hastalarla sohbet eden Uzm. Dr. Osman Karakuş, yapılabilecek düzenlemeler konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Yalova İl Sağlık Müdürü, amaçlarının sağlık hizmetlerini en iyi şekilde sunmak olduğunu belirterek, bu doğrultuda müdürlük olarak gerekli tespitlerin yapıldığını ve gereken her türlü çalışmanın ortaya konduğunu ifade etti.

Karakuş, “Halkımızın sağlığını en üst düzeyde koruyabilmek için sürekli olarak sahada bulunuyor ve eksiklikleri yerinde tespit ediyoruz. Bu ziyaretlerimizle, sağlık hizmetlerimizi daha da iyileştirmenin yollarını arıyoruz” dedi.

İnceleme gezisinin ardından, sağlık çalışanları ve aile hekimleri de İl Sağlık Müdürü'ne teşekkür ederek, ziyaretin kendilerini motive ettiğini ve hizmet kalitesini artırma yönündeki kararlılıklarını pekiştirdiğini dile getirdiler.