Mimoza Kadın Ritim Grubu festivalin yıldızı oldu

Yalova' da kurulmuş ilk ve tek kadın ritim grubu olan Mimoza Kadın Ritim Grubu, Subaşı Kivi Festivali'nde sahne alarak birbirinden güzel şarkılarını mini gösteriler eşliğinde söyleyerek festivalin yıldızı oldu..

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2024 15:54
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2024 15:54

12 - 13 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilen 11. Geleneksel Yalova Subaşı Kivi Festivali'nde Mimoza Kadın Ritim Grubu sahne aldı. Kivi Festivali Komitesi’nin özel davetlisi olarak sahne alan Mimoza Kadın Ritim Grubu, buradaki performansları ile büyük beğeni topladı.

Kivi Festivali kapsamında Subaşı Belediyesi Mehmet Tunalı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen Mimoza Kadın Ritim Grubu Konseri, mini gösteriler eşliğinde yapıldı. Ritim grubu üyelerinin mini gösterilerinde Erik Dalı / Konyalım, İzmir Marşı, Hoş Gelişler Ola, Şinanari ve Sefalar Getirdiniz adlı eserler yer aldı. Mimoza Kadın Ritim Grubu Konseri izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Konser sonrası resmi sosyal medya hesaplarından bir açıklama yapan Mimoza Kadın Ritim Grubu, “Sıcak karşılama için Sayın Subaşı Belediyesi Başkanına, Sayın Kivi Festivali Komitesi'ne, Sayın Suna Kocaman Hanımefendi'ye ve harika izleyicilere en içten teşekkürlerimizi sunmak istiyoruz. Nezaketiniz ve desteğiniz performansımızı unutulmaz bir deneyim haline getirdi. Ritmimizi böylesine güzel bir kalabalıkla paylaşma fırsatı bulduğumuz için minnettarız. Misafirperverliğiniz için çok teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

Güldaniye Sofu Erdoğan