MHP Teşkilatı, Bozkurt ailesinin sünnet düğününde buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Mehmet Bozkurt’un oğulları Göktürk ve Göktuğ’un sünnet düğünü MHP Teşkilatını ve Çınarcık Protokolünü bir araya getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2024 04:17
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2024 04:17
https://www.yalovahayat.com/

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Mehmet Bozkurt ve Pınar Bozkurt’un evlatları Göktürk ve Göktuğ erkekliğe ilk adımlarını attılar. Çınarcık La Luz Event'de yapılan sünnet düğünü önemli isimleri bir araya getirdi.

Göktürk ve Göktuğ Türk Bayrağıyla yürüdü

Pınar ve Mehmet Bozkurt çiftinin davetlileri kapıda karşılayarak tebrikleri kabul ettiği düğüne; MHP İl Başkanı Ahmet İhsan Güldoğan, Kamu-Sen Yalova Şube Başkanı Mustafa Deviren, Çınarcık Belediye Başkan Avni Kurt, önceki dönem Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten, Altınova Milli Eğitim Müdürü Nedim Karabacak, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, dernek başkanları, iş insanları, muhtarlar ve aile dostları katıldı. Göktürk ve Göktuğ’un Türk Bayrağıyla yürüdüğü düğünde takı töreninin tamamlanmasının ardından konuklar, muhteşem oyun havalarıyla eğlendi. Pınar Bozkurt ve Mehmet Bozkurt çifti, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm konuklara teşekkür etti.

Serap Polat