MAWİSH’te LVBEL C5 sahne alacak

Yalova’nın Çınarcık ilçesinde bulunan, Yalova’nın en büyük eğlence yeri olan Mawish Beach Disco ünlü isimleri sahnesinde ağırlamaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2023 00:14
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2023 00:14
https://www.yalovahayat.com/

Konserlere ve etkinliklere kaldığı yerden devam eden Mawish Beach Disco, sahnesinde sevilen isimleri ağırlamaya devam ediyor. Türk rap müziğinin sevilen ismi LVBEL C5, Mawish Beach Disco’da sevenleri ile buluşacak. Rap sektörüne hızlı bir giriş yapan Süleyman Burak Bodur veya sahne adıyla LVBEL C5 kariyer basamaklarını hızlı adımlarla tırmanmaya devam ediyor. Asıl çıkışını 2021 yılının yazında “Ralli” şarkısıyla yapan 22 yaşındaki genç yetenek 2022 yılında "C5MODE" adında bir albüm yayınladı ve bu albüm, 100 milyondan fazla tıklandı. Türkçe rap müzik listelerinin en üst sıralarında yer alan “Ralli, Gaz Pedal, Dacia, 10 Numara, Yapamam” gibi daha birçok sevilen parçalarını Çınarcık Mawish Beach sahnesinde sevenleriyle birlikte seslendirecek olan LVBEL C5 konseri için gün sayılıyor.

11 Kasım Cumartesi günü saat 22:00’da Mawish Beach Disco’da gerçekleştirilecek LVBEL C5 konseri için biletler, Biletix’te.  Detaylar için “mawishbeach” Instagram hesabına ulaşabilirsiniz.

Haber/ Murat Can Aytemur