MAG'lar Başkan Kurt ile bir araya geldi

Yalova Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği (MAG-DER), Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’u makamında ziyaret ederek istişareler gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2024 05:31
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2024 05:31

Yalova genelinde gerek düzenlenen tatbikatlar gerekse de kurum ve kuruluşlara verilen afet farkındalık eğitimleri ile sık sık gündeme gelen MAG-DER Yalova, MAG-DER Başkanı Sabri Karaçam önderliğinde, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’u makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette ilk olarak yeni görevinde Başkan Kurt’a başarılar dileyerek hayırlı olsun temennilerini ileten MAG’lar devamında ise Yalova, Çınarcık ve güncel konular üzerine sohbet etti.

MAG-DER Yalova Başkanı Sabri Karaçam, il genelinde sürdürülen çalışmalar hakkında Başkan Kurt’a bilgilendirme yapmayı da ihmal etmedi. Gerçekleştirilen ziyaret toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile sona ererken, Başkan Kurt MAG’lara nazik ziyaretleri adına teşekkürlerini iletti.

MAG-DER, toplumda afet bilincinin artırılması ve afetlere hazırlıklı olunması adına önemli çalışmalar yapan bir dernek olarak, yerel yönetimler ile iş birliği ve koordinasyon içerisinde faaliyetlerini sürdürmeyi hedefliyor. Gerçekleştirilen bu tür ziyaretler, aynı zamanda da yerel yönetimler ile iş birliğinin güçlendirilmesi ve toplumun afetlere karşı daha bilinçli bir şekilde hareket etmesine olanak sağlıyor.

Murat Can Aytemur