Laçin, huzurevi sakinleriyle buluştu

Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin, Çınarcık Huzurevi’ni ziyaret ederek huzurevi sakinleriyle bir araya geldi. Ziyaret sırasında huzurevi sakinleriyle sohbet eden Laçin, onların talep ve ihtiyaçlarını dinledi

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2024 01:24
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2024 01:24

Müdür Arif Laçin, huzurevi sakinlerine en iyi hizmeti sunmak için ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini ifade etti.

Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin, Çınarcık Huzurevi’ni ziyaret ederek genel durum ve sunulan hizmetler hakkında bilgi aldı. Huzurevi sakinlerinin yaşam alanlarını inceleyerek, huzurevinin mevcut durumunu yerinde gözlemleyen Laçin, “Büyüklerimizin huzur içinde yaşamalarını sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Onların mutlu ve rahat bir ortamda yaşamaları bizim önceliğimizdir” dedi.

Laçin, huzurevi sakinlerinin ihtiyaçlarının karşılanması ve hizmet kalitesinin artırılması için sürekli çalıştıklarını belirterek, “Huzurevi sakinlerimizin taleplerini dinlemek ve onlara daha iyi hizmet sunmak için buradayız” diye konuştu.

Huzurevi sakinleri, Laçin’in ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, kendisiyle sohbet etme fırsatı buldukları için mutlu olduklarını ifade ettiler. Laçin ise, huzurevindeki hizmetlerin geliştirilmesi ve eksikliklerin giderilmesi için gerekli adımların atılacağını söyledi.