Kimyasal kullanmadan sağlıklı bitkiler yetiştirmek isteyenlere eğitim verilecek

Gülderman Agrohomeopati Çiftliği kurucusu Agrohomeopat Önder Mergan, tarım kimyasalı kullanmadan sağlıklı bitkiler yetiştirmek isteyenler için Agrohomeopati Temel Eğitimi verecek.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2024 03:51
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2024 03:51
https://www.yalovahayat.com/

Tüm üreticilerin karşılaştıkları bitki hastalıkları ve zararlılara karşı uyguladığı Agrohomeopati yöntemiyle doğal, etkin, zehirsiz ve kalıcı çözümler sunan Yalova Gülderman Agrohomeopati Çiftliği kurucusu Önder Mergan, bitki hastalıkları ve zararlıları ile organik mücadele eğitimi verecek.

Bugüne kadar edindiği tecrübe ve bilgilerini üreticilere aktarmak amacıyla her fırsatta eğitim veren Önder Mergan, bitki zararlılarıyla mücadelede, mantar, bakteri ve virüslerin bitkilerde oluşturduğu hastalıkları önleme, iklim şartları ve yetiştirme hatalarından kaynaklanan bitki hasarlarını iyileştirme, toksik maddeler içeren tarım kimyasalı kullanmadan tedavi etme yollarını anlatacak.

2 Temmuz Salı günü zoom üzerinden 20:00-23:30 saatleri arasında online olarak gerçekleşecek olan Agrohomeopati Temel Eğitimi, toplamda 4 eğitimden oluşuyor. Mergan Agrohomeopati Temel Eğitiminde: “Agrohomeopati nedir? Remedi nedir? Temel bitki ihtiyaçları nelerdir? Bitki koruma yöntemleri nelerdir? Agrohomeopati bitkilere nasıl uygulanır? Agrohomeopati uygulamaları nelere çare olur? Tedavi örnekleri” hakkında bilgi verecek.

Serap Polat