Kaytazdere'de yol bakım ve onarım çalışmaları sürüyor

Kaytazdere beldesinde bozulan yollar kış ayları gelmeden onarılacak. Çalışmaları yerinde inceleyen Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil, “Amacımız, Kaytazdere halkına daha güvenli ve konforlu yollar sunmaktır” dedi

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2024 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2024 15:06

Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil, beldede devam eden yol bakım ve onarım çalışmalarını yerinde inceledi. Belediye ekiplerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Çitil, bu projelerin Kaytazdere’deki ulaşım kalitesini artırmayı hedeflediğini vurguladı. Çalışmaların hızla ilerlediğini belirten Başkan Çitil, "Kış aylarına girmeden beldemizde bozuk yol bırakmak istemiyoruz. Bu nedenle ekiplerimizle birlikte yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Amacımız, Kaytazdere halkına daha güvenli ve konforlu yollar sunmaktır" dedi.

Belediye tarafından sürdürülen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise, "Belediyemizin yaptığı bu yol çalışmaları bizleri çok mutlu ediyor. Doğan Çitil ve ekibine bu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Başkan Çitil, halkın yaşam kalitesini artırmak adına çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini belirterek, "Halkımızın desteğiyle Kaytazdere’yi daha yaşanabilir bir belde haline getirmeye kararlıyız" diye konuştu.