Kaytazdere’de karneleri Başkan Çitil verdi

Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil, miniklerin karne gününde yanlarında olarak heyecanlarını paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2024 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2024 17:23

14 Haziran 2024 Cuma günü 2023-2024 eğitim öğretim yılının son günü oldu. Öğrenciler, karnelerini aldı ve tatilin tadını çıkartmak için gün saymaya başladı. Minikler bu mutlu günlerinde Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil’de heyecanlarına ortak olmak adına, Piyalepaşa İlkokulu’nda düzenlenen karne törenine katıldı. Burada öğrencilere karnelerini veren Başkan Çitil, öğrencilere eğitim-öğretim hayatlarında başarılar dileyerek tatilde bol bol dinlenmelerini ve tatilin keyfini çıkartmalarını söyledi.

Karne gününde gerçekleştirilen bu anlamlı okul ziyareti, Başkan Çitil'in eğitim ve öğrencilerin yanında olduğunu göstermesi açısından büyük önem taşıdı. Öğrencilere verdiği destek ve teşvik, onların motivasyonunu artırarak başarılarına katkı sağlayacak nitelikte oldu. Başkan Çitil'in bu tür etkinliklere katılımı, toplumun eğitim ve gençlik konularına verdiği önemi bir kez daha vurguladı.

Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil, karne töreni sonrasında yapmış olduğu açıklamada, ‘’ Piyalepaşa İlkokulu’nda düzenlenen karne törenine katıldım. Onların heyecanına ortak olmak benim için büyük bir onurdur. Bütün öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur