Kadıköy Spor Kulübü yöneticileri Başkan Tavşan ile bir araya geldi

Kadıköy Spor Kulübü Başkanı Mustafa Özel ve beraberinde Yönetim Kurulu üyeleri, Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan'ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarı dileklerinde bulundular.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2024 00:15
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2024 00:15

Kadıköy Belediyespor tarafından Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan’a gerçekleştirilen ziyaret esnasında Kulüp Başkanı Mustafa Özel ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Yılmaz Tavşan'a kulübün faaliyetleri ve gelecek hedefleri hakkında bilgi verdi. Ayrıca, Kadıköy Spor Kulübü olarak belediye ile yapacakları işbirliği ve projeleri ele aldılar.

Başkan Yılmaz Tavşan, nazik ziyaretleri ve üzerinde adı soyadının yazılı olduğu forma hediyesi takdimi için Kadıköy Spor Kulübü yönetimine teşekkür ederek, kulübün başarılı bir dönem geçirmesini diledi. İşbirliği ve dayanışma ruhunun güçlenmesinin, hem kulübün hem de beldenin spor alanındaki gelişimine katkı sağlayacağını belirtti. Kadıköy Spor Kulübü Başkanı Mustafa Özel ve yönetim kurulu üyeleri de, Başkan Yılmaz Tavşan'a yeni görevinde başarılar dileyerek, kulüp ve belediye arasındaki işbirliğinin daha da güçlenmesi temennisinde bulundular.

Murat Can Aytemur