Kadıköy'de sivrisineklere geçit yok

Kadıköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde yer alan ekipler, yaz aylarının gelmesiyle artan sivrisinek problemine karşı belde genelinde gerçekleştirdiği çalışmalar ile önlem alıyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2024 03:50
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2024 03:50

Yaz ayları geldi, sivrisinek problemlerinde artış yaşandı. Havaların ısınmasıyla sayısı artan sivrisinekler vatandaşların yaşam konforunu olumsuz yönde etkilemekte. Yalova’nın Kadıköy Beldesi, bu konuya önlem alarak, vatandaşların rahat ve huzurlu bir yaz geçirmesi amacıyla kapsamlı bir çalışma başlattı.

Kadıköy Belediyesi ekipleri konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamada, ‘’Sivrisinek ilaçlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyoruz. Halk sağlığını korumak ve rahat bir yaz dönemi geçirmek için düzenli olarak ilaçlama yapmayı sürdüreceğiz’’ ifadelerine yer verdi.

Parklar, bahçeler ve sokaklar adım adım ilaçlanırken, Kadıköylü vatandaşlar da belediye ekiplerine yaptıkları bu kapsamlı çalışma dolayısıyla teşekkür etti. Bu çalışmaların aynı zamanda da Kadıköy'de sivrisineklerin neden olduğu rahatsızlıkları azaltmaya yönelik yardımcı olacağı belirtildi.

Murat Can Aytemur