İngilizce kurs fiyatları 2023 ne kadar? Güncel İngilizce kurs fiyatları?

Günümüzde İngilizce bilmek bir ayrıcalık sayılırken gerek eğitim hayatında gerek iş hayatında İngilizce bilmek büyük bir avantaj sağlar. İngilizce bilmek iş hayatında ve sosyal hayatta iletişim becerilerini geliştirmeye katkı sağlar. Bu nedenle günümüzde herkes İngilizce öğrenmeye önem verir. İngilizce kurs fiyatları 2023? İngilizce kurs fiyatları nedir? Detaylar haberimizde…

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2023 14:08
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2023 14:08
https://www.yalovahayat.com/

Yaşadığımız dönemde farklı diller bilmek ve farklı dillerde iletişim kurabilmek hem iş hayatında hem eğitim hayatında hem de sosyal hayatta büyük bir avantaj sağlamaktadır. İngilizce ’nin dünya genelinde kabul gören ve neredeyse her ülkede konuşulan bir dil olması en çok öğrenilen dil olmasına neden oluyor.

Bazı insanlar eğitim hayatı boyunca gördükleri İngilizce dersleriyle İngilizce öğrenebilirlerken bazı insanlar İngilizce öğrenmek için özel kurslara ve özel derslere ihtiyaç duyarlar.

İngilizce kursu fiyatlarını araştıran kişilerin bilmesi gereken bazı temel unsurlar vardır. Fiyatlar, kurs veren kurumların kalitesine ve öğrencinin seçtiği ders türüne göre değişebilir. Örneğin bireysel dersler ve sınıfla birlikte yani grup dersleri arasında fiyat farklılıkları olmaktadır. Aynı zamanda online veya yüz yüze eğitim seçenekleri de fiyatları değiştirmektedir. Peki İngilizce kurs fiyatları ne kadar 2023? İngilizce kurs fiyatları nedir?

Eğitim hayatında İngilizce bilmek büyük bir avantaj sağlarken iş hayatında İngilizce bilmek kariyer basamaklarını daha hızlı çıkmayı sağlamaktadır. Özellikle uluslararası çalışan bir firmada iş bulabilmek için İngilizce bilmek şarttır.

Özel İngilizce kursu fiyatları bireysel ders, grup dersleri, dersin verildiği kurum ve alınan derslerin türüne göre değişiklik göstermektedir. Bu sebeple İngilizce kursu arayışına giren kişilerin çok iyi araştırma yaparak her unsuru tek tek değerlendirmeleri gerekmektedir.

Genel olarak, bakıldığında özel İngilizce kursu fiyatları 2.000 TL ile 10.000 TL arasında değişiklik gösterebilir. Fakat, bu fiyat aralığı, öğrencinin tercihine, kursun süresine, yoğunluğuna ve içeriğine göre değişebilir.

English Time kurs fiyatları

2023 yılında her kalem ürüne ve sektöre zam geldiği gibi İngilizce kurs fiyatlarına da zam geldi. Fiyatına zam gelen kurslardan biri de English Time dil kursudur. Fiyatlar artığı için kurs araştıranlarda bu kursun fiyatını merak ediyor. English Time, dünya genelinde kabul gören 6 kurdan oluşan bir İngilizce eğitim sistemi sunmaktadır.

English Time dil okullarında eğitim sistemi, öğrencilerin isteklerine ve ihtiyaçlarına göre şekillenmektedir. English Time dil okullarında bir kur için toplam 120 saat ders verilir. Bu programlar, öğrencilerin okuma, yazma, dinleme ve konuşma becerilerini geliştirmeleri için pratik yapma imkânı sunar.

English Time dil okullarında kurs ücretleri 2.000 TL'den başlayıp 10.000 TL'ye kadar değişmektedir. Öğrenciler kendi bütçelerine göre ve ihtiyaçlarına göre seçim yapabilirler.

Amerikan Kültür fiyatları

Amerikan kültür dil okulları, yurt dışı statüsünde ve kaliteli eğitim imkânı sunduğu için öğrenciler için büyük bir avantaj sağlamaktadır. Türkiye’de 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Amerikan Kültür dil okulları kaliteli ve donanımlı kadrosu ile diğer kurumlar arasında öne çıkmaktadır.

Genel İngilizce eğitimleri için 6 kur talep edildiğinde, en düşük fiyat 4000 TL civarında başlamakta ve seçilen programın süresi, içeriği tercih edilen kurumun konumu gibi faktörlere göre artmaktadır.

TEOL fiyatları

TEOL dil okulları sunduğu eğitim seçenekleri ve farklı paket programlarıyla her öğrencinin istediğine ve ihtiyacına göre eğitim hizmeti sunmaktadır. TEOL dil okulları 2023 yılı güncel fiyat listesi şu şekildedir:

3 aylık program fiyatı:3750 TL         6 aylık program fiyatı:7000 TL         9 aylık program fiyatı:9.750 TL         12 aylık program fiyatı:12.000 TL         15 aylık program fiyatı:13.750 TL         18 aylık program fiyatı:15.000 TL

Bir kurum bünyesinde değil de özel bir hocadan birebir ders almak isteyen kişiler için fiyatlar eğitimi veren kişinin seviyesine ve eğitim kategorisine göre değişmektedir.

2023 yılında saatlik olarak ücretlendirilen ders ücreti 250 TL ile 500 TL arasında değişmektedir