İl Sağlık Müdürü Karakuş diş hekimleriyle toplantılarına devam ediyor

Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş, Yalova Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde görev yapmakta olan diş hekimleri ile toplantılar gerçekleştirmeye kaldığı yerden devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2024 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2024 15:59

Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş ve sağlık yöneticilerinin katılımları ile Yalova Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde diş hekimleri ile toplantı gerçekleştirildi. İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş ve sağlık yöneticilerinin katılımları ile Yalova Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde Pedodonti, Periodontoloji, Restoratif Diş Tedavisi ve Endodonti Uzmanı Diş Hekimleri ile toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda, alanında uzman olan diş hekimlerinin çalışmalarıyla ilgili karşılaştıkları problemler ve bunların çözülmesi için gerekli olan adımlar ele alındı.

Uzm. Dr. Karakuş, hekimlerin görüş ve önerilerini dinleyerek, Yalova Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak için yapılabilecek iyileştirmeleri değerlendirdi. Ayrıca, bu tür toplantıların da diş sağlığı hizmetlerinin etkinliğini artırmada ciddi bir rol oynadığını da sözlerine ekledi.

Toplantı, diş sağlığı hizmetlerinin daha verimli ve kalıcı bir şekilde yol almasını hedefleyen önemli bir buluşma olarak değerlendirildi. Uzm. Dr. Karakuş, hekimlere çalışmalarında başarılar dileyerek, katılımlarından dolayı teşekkürlerini iletti.

M. Tunç Tanrıverdi