"Haybeden Gerçeküstü Aşk" Tiyatro Oyunu Yalova'da Sahnelenecek

Yılmaz Erdoğan’ın “Haybeden Gerçeküstü Konuşmalar” adlı kitabından uyarlanan ve Cengiz Sezgin’in yönettiği "Haybeden Gerçeküstü Aşk" tiyatro oyunu, 25 Ağustos'ta Yalova Raif Dinçkök Kültür Merkezi'nde izleyicilerle buluşacak.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2024 14:52
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2024 14:52

Yalova'daki tiyatro severler için heyecan verici bir etkinlik gerçekleşecek. Usta oyuncu ve yazar Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı “Haybeden Gerçeküstü Konuşmalar” adlı kitabından uyarlanan "Haybeden Gerçeküstü Aşk" tiyatro oyunu, 25 Ağustos Pazar günü saat 20:00'da Yalova Raif Dinçkök Kültür Merkezi'nde sahnelenecek. Cengiz Sezgin’in yönetmenliğinde sahneye konan oyun, kadın ve erkek ilişkilerinin başlangıcından sonuna kadar olan süreci mizahi ve düşündürücü bir dille ele alıyor.

Yalova Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan "Haybeden Gerçeküstü Aşk" tiyatro oyunu için biletler, Biletix’te satışa sunuldu.

Biletix’ten kısaca oyun hakkında;

Gözlemleriyle ve tespitleriyle her bireyin kendinden bir şeyler bulabileceği günümüz ilişkilerine atıfta bulunan bu komedi oyunu mizahi bir dille seyircisine eğlenceli dakikalar geçirtmektedir. Kadın ve erkeğin ilişkisel evrimini net bir şekilde ortaya koyarken trajikomik durumunu da gözler önüne seriyor. Bu oyunda yaşanan bir ilişki değil aslında her ilişki…

Biletix oyun fiyatı; 430,00TL

Murat Can Aytemur