Hacı Bektaşi Veli Vakfı Subaşı Şubesinde görev dağılımı

Geçtiğimiz hafta yeni başkanını belirleyen Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı Subaşı Şubesi, bu hafta görev dağılımını yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2024 03:54
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2024 03:54
https://www.yalovahayat.com/

Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı Subaşı Şubesi, geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği 3’üncü olağan genel kurulunda Nuri Çimen’i yeni başkan olarak belirledi.  

"Birliğimiz daim, Hızır yoldaşımız olsun" Seçimin ardından kendisi bu göreve layık gören vakıf üyelerine teşekkür eden Başkan Çimen, “Yönetim kademelerinde görev almış dostlarımıza, gençlerimize, hizmet eden canlarımıza, İnancımıza olan hizmet aşkını görerek bizi tekrardan göreve layık gördükleri için bütün üyelerimize canı gönülden teşekkür ederim. Subaşı Şubemizin kuruluşundan bugüne hizmet etmiş ve aramızdan ayrılan cümle geçmişlerimizin önünde saygıyla eğiliyorum, mekanları nur olsun. Birliğimiz daim, Hızır yoldaşımız olsun.” dedi. Görev dağılımı yapıldı Bu hafta ise vakıfta görev dağılımı yapıldı. Yeni isteye göre Nuri Çimen-Başkan, Ercan Gürbüz-Başkan Yardımcısı, Ali Uyar-Sayman, Şaziye Serin-Genel Sekreter oldu. Yönetim Kurulu Üyeleri: Turan Polat, Adıgüzel Kara, Bayram Dağ, Ecevit Yıldırım ve Gülcan Gürsu oldu. Yılmaz Gök-Denetim Kurulu Başkanı, Naciye Kıray-Denetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Muharrem Kırdı-Denetim Kurulu Üyesi olurken, Üst Kurul Delegeleri: Süleyman Uluçınar, Ercan Gürbüz, Adıgüzel Kara ve Şaziye Serin oldu. Serap Polat