Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri müzik ziyafeti sundu

Yalova Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü öğrencileri, yılsonu etkinlikleri kapsamında Orkestra ve Çok Sesli Koro Konserini sundu.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2024 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2024 16:39
https://www.yalovahayat.com/

Yalova Eğitimi Geliştirme Stratejisi kapsamında Yalova Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü öğrencileri Orkestra ve Çok Sesli Koro Konseri verdi. Öğrencilerin, Müzik Bölüm Başkanı Sevil Özmen Gürsoy ve Müzik Öğretmeni Tuğçe Sultan Uygan rehberliğinde hazırladıkları konser, Yalova Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Konsere Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Ahmet Selami Özbilici, Okul Müdürü Haydar Kılıç,  öğretmenler, öğrenciler, veliler ve sanatseverler katıldı. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Haydar Kılıç, katkılarından dolayı Yalova İl Millî Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe’ye, Yalova Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne, Atatürk İlkokulu Müdürlüğüne, Müzik Bölüm Başkanı Sevil Özmen Gürsoy’a, Müzik Öğretmeni Tuğçe Sultan Uygan’a, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Habibe Nur Düğer’e ve sahne alan öğrencilere teşekkür etti. Kılıç’ın konuşmasının ardından 2023-2024 eğitim öğretim yılı boyunca konsere hazırlanan öğrenciler hem enstrümanlarını konuşturdu hem güzel sesleriyle izleyicilere müzik ziyafeti sundu.

Serap Polat