Güçlü Koleji’nden pembe kurdele etkinliği

Yalova Güçlü Okulları Okul Aile Birliği, 1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı nedeniyle okul içinde Pembe Kurdele Etkinliği gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2024 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 15:30

YAKHAD (Yalova Kanser Hastaları Derneği), Güçlü Koleji’nde gerçekleşen Pembe Kurdele Etkinliği kapsamında okula davet edildi. Pembe Kurdele Etkinliği, Yalova Güçlü Okulları Okul Aile Birliği’nin 1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı nedeniyle erken tanının önemini vurgulamak amacıyla okul içinde yapıldı. Etkinlikte Yalova Güçlü Okulları Okul Aile Birliği Başkanı Elif Sağlam ve yönetimi, Okul Müdürü Esin Çalı, öğretmen ve veliler de hazır bulundu.

YAKHAD Başkanı Sibel Beyosmanoğlu, davet için okul yönetimine teşekkür ederek, şunları söyledi: “Yalova Güçlü Okulları Okul Aile Birliğinin 1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı nedeniyle duyarlılık gösterip erken tanının önemini vurgulayarak okul içinde yaptıkları pembe kurdele etkinliğine davet edildik. Başkan Elif Sağlam ve yönetimi ile YAKHAD yöneticilerinin tanışıp dernek çalışmaları, sağlıklı yaşam üzerine bilgi alma ve fikir alışverişi yapılan sohbette gelecek günlerde ortak projelerde birlikte olunmasının doğru olduğuna karar verildi. her zaman yanımızda olan Okul Müdürü Esin Çalı'ya, Okul Aile Birliği Yöneticilerine, tüm öğretmen ve velilerine teşekkür ederiz.”

Güldaniye Sofu Erdoğan