Giyim sektöründen yaza bomba giriş

Yalova’da sıcaklıkların artmasıyla beraber vatandaşlar daha rahat kıyafetleri tercih etmeye başladı. Özellikle kadın giyimine yönelik satış yapan mağazalar yazın sıcak havalarda hem şık hem de konforlu olan kıyafetleri satışa çıkarmaya başladı. Sıcak yaz günlerinde tüketicileri terletmeyen, onları rahat hissettiren yazlık kıyafetleri tezgahlarında ve vitrinlerinde bulunduran mağazalara talep hızlı bir şekilde devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2023 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2023 11:09
https://www.yalovahayat.com/

Yazın en sık tercih edilen kıyafetlerin renkli elbiseler, kot şortlar ve beyaz tişörtler olduğuna dikkat çeken Gardrop Mağazası işletmecisi, “Tüketicilerimiz yaz aylarında kendilerini daha rahat hissetmek istedikleri için beyaz ve renkli kıyafetlere daha çok yöneliyorlar. Aynı zamanda rahatlığı önemserlerken şık olmayı da çok istiyorlar dolayısıyla bu tür kıyafetlere ilgi gösteriyorlar. Özellikle şık olmak isteyenler vitrinlerimizdeki abiye kıyafetleri çok daha fazla talep ediyor” ifadelerini kullandı.

Yaz sezonunun gelmesi ile çeşit çeşit renk renk kıyafetler mağazalarda, vitrinlerde satışa sunulmaya devam ediyor. Yalova’daki kadın giyimine yönelik mağazalarda gece kıyafetlerinin fiyatı 2500 ile 10.000 TL, belirli markalara ait günlük kıyafetlerin fiyatı ise 700 ile 3000 TL arasında değişiyor.

HABER/M. Tunç Tanrıverdi