Gençlik Kampları başvuruları başladı!

Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesinde her yıl tekrarlanan Gençlik Kamplarına başvuruların başladığını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2024 00:19
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2024 00:19
https://www.yalovahayat.com/

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesinde 2002’den bu yana binlerce gence kapılarını açan 12-15 yaş Deniz Kampları ve 16-25 yaş Doğa Kamplarının son başvuru tarihi 7 Haziran 2024 olarak belirtildi. Yaz, kış ve tematik kamplar olarak Ulusal Kamp Dönemi ve Tematik Kamp Döneminde faaliyetlerine devam eden Gençlik Kampları, 35 farklı şehirde bulunan 13 deniz, 37 doğa olmak üzere 50 farklı kamp alanında hizmet veriyor.

Gençlik kampları, kamp sorumluları ve gönüllü kamp liderleri koordinasyonunda, gençler arasında pozitif rekabet duygusunun geliştirilmesi ve serbest zamanlarının etkin değerlendirilmesinde rekreasyon alanları inşa etmek üzere eğlence, macera, adrenalin dolu etkinlikler ve aktiviteler sunuyor. Gençlik Kampları, zaman yönetimi, planlama, uygulama ve temel yaşam becerileri gibi yetkinlik alanlarının genişlemesine destek olmak, toplum hayatına adaptasyonda bireysel ödev ve sorumluluklara dair bilinç edinilmesine yönelik istasyon eğitimleriyle de zenginleştiriliyor.

Serap Polat