Esenköy'de Model Uçak Şöleni düzenlenecek

Esenköy Belediyesi ve Halk Eğitim Müdürlüğü, çocuklara yönelik model uçak kursu düzenledi. Kurs kapsamında, 23 Nisan tarihinde bir Model Uçak Şöleni düzenlenecek

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2024 10:31
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2024 10:31
https://www.yalovahayat.com/

Esenköy Belediyesi'nin desteğiyle Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından Esenköy beldesinde çocuklara yönelik model uçak kursu düzenlendi. Yalova'da tek olan model uçak kursu, Adnan Kaptan İlk-Orta Okulu'nda çocuklarla buluştu. Kursa katılan çocuklar, el emekleriyle yaptıkları model uçaklarla ufuklarını genişlettiklerini, hevesle ve mutlulukla kursa katıldıklarını söylediler. Model Uçak Kurs Öğretmeni Melisa Ergin ise, 23 Nisan'da beldede Model Uçak Şöleni düzenleyeceklerini, bu şölenle hem havacılığı sevdirmeyi hem de yaptıkları uçakları sergilemeyi amaçladıklarını ifade etti.

Bu kapsamda, Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel'i ziyaret eden Adnan Kaptan İlk-Orta Okulu Müdürü Eyyüp Mutlu ve Model Uçak Kurs Öğretmeni Melisa Ergin, kursa sağladığı maddi ve manevi destekten dolayı Başkan Temel’e teşekkür ettiler. Ziyarette, yapılan bir model uçak da Temel'e hediye edildi.

Ziyarette, Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, kurs öğrencileriyle ve Model Uçak Kurs Öğretmeni Melisa Ergin ile uçakların yapımı ile alakalı sohbet ederek, kendi elleriyle yaptıkları uçakları inceledi.

23 Nisan'da düzenlenecek olan model uçak şöleninde, çocuklar tarafından yapılan model uçaklar sergilenecek. Ayrıca, model uçak uçurma yarışmaları da düzenlenecek.

M. Tunç Tanrıverdi