Esenköy’de gece mesaisi! Başkan Temel, "Gece Gündüz Çalışıyoruz"

Esenköy Belediyesi, geçen kış aylarında dalgalar tarafından tahrip olan liman bölgesinde hummalı bir çalışma yürütüyor. Yaz sezonunun da başlaması ile birlikte yoğunlaşan çalışmalar, vatandaşların gündüzleri denizde ve geceleri kafelerde vakit geçirmesi nedeniyle gece geç saatlerde gerçekleştiriliyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2024 03:36
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2024 03:36

Esenköy Belediyesi ekipleri, yaz yoğunluğuna yetişmek için gece gündüz çalışıyor. Geçen kış mevsiminin oldukça sert geçmesi nedeniyle liman, kaldırımlar ve tüm sahil şeridi ağır hasar görmüştü. Bu nedenle yaz aylarının başında başlatılan sahil düzenleme çalışmaları tamamlanamadı.

Ancak Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, çalışmalara ara vermeden devam edildiğini ve Ergenekon mevkiinde sahil düzenleme çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Temel, "Elimizden geleni yapmaya ve gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Esenköy halkı da belediyenin çalışmalarından memnun olduğunu ifade ettiler. Vatandaşlar, gece geç saatlerde de olsa çalışmaların devam etmesini ve liman bölgesinin eski güzelliğine kavuşmasını beklediklerini dile getirdiler.