Esenköy Belediyesi su hatlarında bakım çalışmalarına başladı

Esenköy Belediyesi ekipleri, belde halkının yaz mevsimini su sorunu yaşamadan geçirmesi için su hatlarında bakım çalışmaları yapıyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2024 04:28
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2024 04:28
https://www.yalovahayat.com/

Nüfusu her geçen gün artan, özellikle yaz mevsiminde tatilcilerin gelmesiyle birlikte nüfusun iki katına çıktığı Esenköy Beldesi yaza hazırlanıyor. Esenköy Belediyesi tarafından yaz mevsiminin susuz geçirilmemesi adına bakım ve onarım çalışmaları yürütülüyor. Belediye ekipleri tarafından su hatları ve su depolarının temizliği yapılıyor.

İçme suyu hattına yeni su kaynakları da ekleyen ekipler, belde halkına yeterli hizmeti vermek için çalışmaların devam edeceğini aktardı. Vatandaşları su kullanımı konusunda uyaran Esenköy Belediyesi tarafından konu hakkında yapılan açıklamada, “Biz Belediye olarak elimizden gelen tüm önlemleri alsak, tüm çalışmaları yapsak da bilinçsizce harcanan su yaz aylarında sorun yaşamamıza sebep olabilir. Unutmayalım ki su kaynaklarımız sonsuz değil. Vatandaşlarımızdan duyarlı olmalarını ve su kullanma konusunda mümkün oldukça israftan kaçınmalarını rica ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Serap Polat