Engin ve Yılmaz’dan Yalova için işbirliği mesajı

Yalova Kent Konseyi Başkanı Kenan Engin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz ve Genel Sekreter Yardımcıları Muharrem Çobankent ile Selahattin Aras'ı ağırladı.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2025 16:05
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2025 16:05

Yalova İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz, ve Genel Sekreter Yardımcıları Muharrem Çobankent ile Selahattin Aras, Kent Konseyi Başkanı Kenan Engin’i ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette, Yalova'nın kalkınması ve halkına daha iyi hizmet sunulması için yapılabilecek projeler üzerinde istişarede bulunuldu. Kent Konseyi Başkanı Engin, yaptığı açıklamada, "Kentimizin geleceği için önemli bir adım attık. İl Özel İdaresi ile güç birliği yaparak, Yalova'yı daha yaşanabilir bir hale getirmek için çalışacağız. Bu güzel buluşma için Sayın Genel Sekreter ve ekibine teşekkür ederim" dedi. Toplantıda, Yalova'nın ihtiyaçları, potansiyelleri ve gelecekte yapılması planlanan projeler üzerine kapsamlı bir değerlendirme yapıldı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz, Kent Konseyi Başkanı Kenan Engin’e misafirperverliği dolayısıyla teşekkürlerini sundu.

Mehmet Mirzacan Baran