Emekli Metin Güngör ve İdarecilerden Müdür Karakuş’a ziyaret

Yalova İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Osman Karakuş, çalışmalarına devam etmesinin yanı sıra kendisine gelen ziyaretçilerini de makamında ağırlamayı büyük bir hızla sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2024 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2024 11:30

Yalova İl Sağlık Müdürlüğü’nden emekli olan Metin Güngör, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş’a ziyaret gerçekleştirdi. İl Sağlık Müdürlüğü’nde uzun yıllar boyunca görev yaparak emekliliğe ayrılan Metin Güngör’e İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş tarafından plaket takdim edildi. Gerçekleştirilen görüşmede; mevcut uygulamaların üzerinde durulması, yeni hedef noktalarının oluşturulması üzerinde istişarelerde bulunuldu.

Ziyaretin sonunda Müdür Karakuş Metin Güngör’e emeklilik hayatında sağlık ve mutluluklar diledi. Ardından kamu kurumlarında yıllarca idarecilik yapmış araştırmacılar da İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş’u makamında ziyaret ettiler. Yapılan görüşmede sağlık alanında yapılacak yeni hizmetler, Yalova için yapılması planlanan projeler ile ilgili fikir alışverişinde bulundular. Karakuş, kendilerine değerli katkıları için misafirlerine teşekkür etti. 

M. Tunç Tanrıverdi