Elif Öğrenci Yurdu Geleneksel Pilav Günü etkinliğini gerçekleştirdi

2005 yılından bu yana hem erkek hem de kız öğrenciler için konaklama hizmeti veren Elif Öğrenci Yurtları, geleneksel hale gelen pilav günü etkinliğini bu yıl 19’uncu defa düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2024 13:49
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2024 13:49
https://www.yalovahayat.com/

Etkinliğe Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Elif Yurtları Kurucuları Mustafa Tutuk ve Yüksel Tutuk, Eli Yurtları Müdürü Gökşen Tutuk, öğrencileri ve yurt çalışanları katıldı. Katılımcılara pilav ve ayran ikram edilen etkinlikte Yurt Kurucuları Mustafa Tutuk ve Yüksel Tutuk tarafından mezun olan öğrencilere hatıra kalması amacıyla plaket takdim edildi.

“19 yılda 5-6 bin civarında öğrenci yurtlarımızda kaldı”

Etkinlikte öğrencilere hitap ederek, mezun olduktan sonra başarı dolu bir hayat dileyen Mustafa Tutuk, “Beni belki biraz genç tanıdınız ama ben Gökşen hanımın eşi Mustafa Tutuk. 

19 yılda tahminimce 5-6 bin civarında öğrenci yurtlarımızda kaldı ve mezun oldu.

Bu çocuklar 81 ilimizde şu an bizleri, Yalova’mızı temsil ediyorlar. Güzel görevler aldılar. Mühendisler, avukatlar çıktı.

Hepsi birer meslek sahibi oldu. Geleceğimizin teminatız gençler. Sizler mezun olduktan sonra bu vatana millete hizmet edeceksiniz. Bu güzel vatanı sizler temsil edeceksiniz. Bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Serap Polat