Doğa tutkunlarından Ormanika’ya yoğun ilgi

Yalova Ekoturizm ve Sağlıklı Yaşam Derneği Başkanı Ahmet Yiğit’in işlettiği Ormanika Kamp ve Kahvaltı Tesisi, doğasever tatilcilerin akınına uğradı.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2024 00:24
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2024 00:24
https://www.yalovahayat.com/

Kurtköy bölgesinde yer alan, özel araç ve toplu taşıma ile ulaşılan Ormanika Kamp ve Kahvaltı Tesisi, tatilcilerden yoğun ilgi gördü. Kurban Bayramı’nı doğada geçirmek isteyen vatandaşlar kamp ve piknik için yılın her sezonu tercih edilen Ormanika’da dinlendi.

Kamp yapan tatilciler doğanın tadını çıkardı

Restoran hizmeti, kamp, mangal, semaver ve masa kiralama hizmeti verilen tesiste bazı vatandaşlar kendi çadır ve karavanları ile gelerek istedikleri bölgede konaklarken bazı vatandaşlar Ormanika’nın misafirler için özel olarak tahsis ettiği karavan ve çadırlarda kaldı. Kahvaltı için sıklıkla tercih edilen Ormanika restoranın yanı sıra mangal ekipmanlarını tesisten belirli bir ücret karşılığında kiralayan tatilciler bayramın tadını doyasıya çıkardı. Yaz sezonu yemyeşil bir doğaya kucak açan, kış geldiğinde bembeyaz bir kar örtüsüyle tatilcileri büyüleyen Ormanika’da yürüyüşe çıkan tatilciler, at binmeyi de deneyimledi.

“Gelen misafirlerimizin mutlu ayrılması önceliğimizdir”

Yalova’da turizmin geliştirilmesi ve Sufi Yolunun tanıtılması adına yürüttüğü çalışmalarla adından söz ettiren işletme sahibi ve aynı zamanda Yalova Sufi Yolu Temsilcisi, Yalova Ekoturizm ve Sağlıklı Yaşam Derneği Başkanı Ahmet Yiğit, “Huzurun adresi Ormanika'yı ziyaret eden tüm misafirlerimize teşekkür ederim. Gelen misafirlerimizin mutlu ayrılması önceliğimiz olup, misafirlerimizin güzel zaman geçirmeleri için çalışacağım.” dedi.

Serap Polat