Yalova Belediyesi, yarıyıl tatilinde çocukları eğlence ve sanatla buluşturmak için birbirinden renkli etkinliklere imza attı. Canbaz Mithat’ın sahnelediği “Yetenek Sirkiniz” gösterisi ve Galeta Çocuk Tiyatrosu’nun “Su” adlı oyunu, minik izleyicilerin büyük beğenisini kazandı.Canbaz Mithat’ın sahnelediği “Yetenek Sirkiniz” gösterisi, Yalova Belediyesi’nin kültür merkezlerinden biri olan RDKM’de büyük ilgi gördü. Çocukların yeteneklerini keşfettiği bu renkli gösteri, izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Gösteri boyunca çocuklar, hem eğlendi hem de kendi yeteneklerini sergileme fırsatı buldu.
Galeta Çocuk Tiyatrosu’nun “Su” adlı oyunu ise minik izleyicileri su ve doğa üzerine eğlenceli ve öğretici bir yolculuğa çıkardı. Oyun, çocuklara suyun önemi ve doğayı koruma bilincini eğlenceli bir şekilde aktarırken, aynı zamanda onların hayal dünyasını da zenginleştirdi. Minikler, oyun boyunca hem eğlendi hem de yeni bilgiler öğrendi.
Tiyatro oyunlarına yoğun ilgi gösteren minik izleyiciler, etkinliklerden büyük keyif aldıklarını ifade etti. Veliler ise çocukların hem eğlenip hem de öğrenebileceği bu tür etkinliklerin devam etmesini istediklerini belirtti. Yalova Belediyesi, çocukların sanatla iç içe büyümesi ve yarıyıl tatilini verimli geçirmesi için benzer etkinliklere önümüzdeki günlerde de devam edecek.