Çınarcık'ta İstihdam Masası birimi faaliyetlerini yoğunlaştırdı

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’un talimatlarıyla kurulan, İstihdam Masası Birimi, işsizlere umut olmak adına faaliyetlerini yoğunlaştırdı.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2024 05:59
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2024 05:59

İşsizlik çağımızda büyük bir sorun haline gelirken, Çınarcık Belediyesi’nde bu kapsamda önemli bir adım atıldı ve Belediye Başkanı Avni Kurt’un talimatlarıyla İstihdam Masası Birimi kuruldu. İş arayanlara umut olacak bu proje İnsan Kaynakları Müdürlüğü çatısı altında hizmet vermeye devam ederken, işsizlikle mücadelede etkin bir rol oynamak adına faaliyetlerini yoğunlaştırdı.

Firma sahipleriyle işsiz vatandaşları belediyede bir araya getiren birim personelleri, zorlu ekonomik şartlar altında ezilen insanların hayatlarına dokunmak, işsizlere umut olmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Çınarcık Belediyesi'nin İstihdam Masası Birimi, işsizlikle mücadelede atılan önemli bir adım olarak belde halkı tarafından da takdirle karşılanırken, bu proje sayesinde, iş arayanların istihdam olanaklarına erişimini kolaylaştırılması ve belde ekonomisine olumlu yönde katkı sağlaması hedefleniyor.

Murat Can Aytemur