Çınarcık’ta çocuklar için sünnet töreni gerçekleştirildi

Çınarcık Belediyesi, gerçekleştirilen 17.Altın Çınar Festivali kapsamında çocuklar için sünnet şöleni gerçekleştirdi. İlçede yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşların çocukları düzenlenen muhteşem bir şölenle erkekliğe ilk adımlarını attılar.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2024 06:23
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2024 06:23

Çınarcık Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 17.Altın Çınar Festivali’nin ilk gününde, çocuklar için sünnet şöleni gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen etkinliğe sünnet çocukları kendilerine tahsis edilen otobüsle geldi. Şölen kapsamında çocuklar, kentte trenle gezip keyifli vakit geçirdiler. Kuran Tilaveti ile devam eden sünnet şöleni, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’un çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirmesiyle devam etti.

Çocuklar ve aileleri ile tek tek selamlaşarak fotoğraf çekilen Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Söz konusu çocuklara, akşamki programda hediyelerinin takdim edileceği belirtildi.

Çocukların eğlencelerine ortak olan Başkan Kurt, “Çınarcık Belediyesi olarak çocuklarımızın bu önemli gününde onlarla birlikte olmaktan çok mutluyuz. Bizler birer Çınarcık sakinleri olarak ailelerimiz, komşularımız ve dostlarımızla birlikte kocaman bir aile olarak düğünümüzü gerçekleştiriyoruz. Hem çocuklarımıza hem de ailelerimize hayırlı ve uğurlu olsun. Böyle güzel bir günde bizleri yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza ve misafirlerimize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

M. Tunç Tanrıverdi