Çiftlikköy’de yaz sineması etkinliği nostalji rüzgarı estirdi

Yaz Sineması etkinliği Çiftlikköy ilçesinde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Vatandaşlar çay ve ikramlar eşliğinde nostaljik bir yolculuğa çıktılar.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2024 12:33
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2024 12:33

Çiftlikköy Belediyesi tarafından düzenlenen ve üç gün sürecek olan Yaz Sineması etkinliği, “Hükümet Kadını” filminin gösterimiyle başladı. Mokamp'ta yoğun katılımla gerçekleştirilen etkinlik, izleyicilere unutulmaz bir sinema keyfi yaşattı. Etkinliğe Çiftlikköy Belediye Başkan Vekili Ebru Filiz de katıldı. Filiz, vatandaşlarla birlikte çay ve ikramlar eşliğinde filmi izlerken, neşeli anlara ortak oldu. Gösterim sırasında kahkahalarla dolan etkinlik alanında, Filiz’in vatandaşlarla iç içe olması büyük memnuniyet oluşturdu. 

Belediye Başkan Vekili Ebru Filiz, etkinlik sonrası yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızla birlikte bu nostaljik yaz sineması atmosferini paylaşmak benim için çok keyifli oldu. Çiftlikköy Belediyesi olarak, halkımızı bir araya getiren ve eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayan bu tür etkinliklere devam edeceğiz” dedi.

Etkinliğe katılan vatandaşlar da gösterim sonrası duygularını dile getirerek, "Bu etkinlik bizi geçmişe götürdü, adeta bir nostalji yolculuğuna çıktık. Çiftlikköy Belediyesi'ne bu güzel deneyim için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.