Çiftlikköy’de Yaz Kur’an Kursu Öğrencileriyle Açık Alanda Ders ve Piknik Yapıldı

Çiftlikköy Müftülüğü tarafından Yaz Kur’an Kurslarında moral ve motivasyonu artırmak amacıyla aşırı sıcaklardan bunalan öğrenciler kırsal alana götürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2024 07:18
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2024 07:18

Sultaniye Camii İmam Hatibi Burhanettin Suci ve Dr. Al Sakkar Camii İmam Hatibi Gençlik Koordinatörü Hasan Yalçınkaya’nın organize ettiği etkinliğe Sultaniye ve 500 Evler Mahallesi’nde Yaz Kur'an kurslarına devam eden öğrenciler katıldı.

İlk önce öğrenciler ile ders yapıldı. Çiftlikköy İlçe Müftüsü Yusuf Ulusoy öğrencilerle sohbet etti. Soru ve cevap şeklinde devam eden sohbetin ardından Sultaniye Mah. Muhtarı Yüksel Altuntaş elinden öğrencilere öğle yemeği olarak pilav ve kavurma ikram edildi. İlçe Müftüsü Yusuf Ulusoy yemek duasını yaparak yemek ikramında bulunan hayır sahiplerinin hayırlarının kabulünü diledi.

Daha sonra oyun ve yarışmalar düzenlendi. İlçe Müftüsü Yusuf Ulusoy; Sultaniye Camii İmam Hatibi Burhanettin Suci ve Dr. Al Sakkar Camii İmam Hatibi Gençlik Koordinatörü Hasan Yalçınkaya’ya, Kur'an Kursu hocalarına, Sultaniye Mah. Muhtarı Yüksel Altuntaş’a, hayır sahipleri ve öğrencilere katkı ve katılımlarından dolayı teşekkür etti.

M. Tunç Tanrıverdi