Çiftlikköy Belediyesi ekipleri çalışmalarına büyük bir hızla devam ediyor

Çiftlikköy ilçesinin temiz ve huzurlu olması adına faaliyetlerinden ödün vermeyen belediye ekipleri, yaz aylarının devam etmesiyle birlikte hizmetlerini büyük bir hızla sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2024 03:15
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2024 03:15

Çiftlikköy Belediyesi ekipleri ilçenin her köşesinde çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Daha temiz ve yaşanılabilir bir ilçe olma özelliğini korumak için hizmetlerine tam gaz devam eden belediye ekipleri vatandaşlardan tam not aldı. Belediye tarafından gerçekleştirilen faaliyetler Kazımiye ve Gacık Dereleri başta olmak üzere Çiftlikköy’ün tüm mahallelerinde larva mücadelesi ve ilaçlama çalışmaları ile başladı.

Temizlik işleri ekiplerinin rutin sokak temizliği çalışmaları tüm hızıyla devam ederken sahilde yosunla mücadele kapsamında kepçelerle toplanan yosunlar, traktör ve kamyonlarla düzenli aralıklarla alınıyor. 100. Yıl Yürüyüş Yolu parkurunda hizmete giren yeni çocuk parkları, çocukları beklerken sahillerde budanan palmiyelerin yaprakları, Saklı Bahçe Sosyal Tesisleri’nin girişinde güneşlik olarak değerlendiriliyor.

Çiftlik Mahallesi’ndeki sokaklarda parke tamirat çalışmaları yapılıyorken bir yandan Çiftlikköy Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ne gelen sokak köpeklerinin bakım ve tedavi çalışmaları, veteriner ekibi tarafından titizlikle yapılıyor. Ayrıca Çiftlikköy Belediyesi, kayıtları kültür merkezinde yapılan Çocuk Gelişim Atölyesi’nin önümüzdeki hafta başlayacağını belirtti.

Çiftlikköy Belediyesi yapılan çalışmaları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşarak, “Çiftlikköy’ü daha yaşanabilir kılmak için emek veren tüm personellerimize yürekten teşekkür ederiz. İlçemizi ele ele daha da güzelleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

M. Tunç Tanrıverdi