Cem Vakfı’nın bir önceki Başkanı Tekin Doğan, veda mesajı yayınladı

Önceki dönem Cem Vakfı Yalova Şube Başkanı Tekin Doğan, görevini Kemal Kara’ya devrettikten sonra veda mesajı yayınlayarak vakıf üyelerine teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2024 04:17
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2024 04:17
https://www.yalovahayat.com/

Cem Vakfı Genel Merkezi tarafından gerçekleştirilen atama sonucunda yönetim kurulu üyeleri değişti. Yalova Şube Başkanlığına Kemal Kara atanırken Yönetim Kurulu Üyeleri: Kemal Kara Başkan, Ali Görgülü, Mehmet Edepali, Nurcan Taş, Hatay Erkovan, Ersin Telek, Turan Çil, Özgür Aktaş, Serdar Giray, Nihat Oğluç, Özkan Çağlın, Helin Mirazoğlu Tekinsoy, Oktay Kezik ve Suriye Coşkun oldu. Kemal Kara, Genel Başkan Vekili Kemal Şencan’ın da katıldığı devir teslim töreninde başkanlık görevini Tekin Doğan’dan devraldı.

“Bana destek veren herkese şükranlarımı sunuyorum”

5 yıl boyunca Cem Vakfı Yalova Şube Başkanı olarak hizmet eden Tekin doğan, devir teslim töreninin ardından açıklama yaparak, “5 yıldır gururla hizmet ettiğim, acı tatlı günler geçirdiğim, Yalova’mıza ve yüreklerinize dokunmaya çalıştığım Cem Vakfı Şube Başkanlığı görevimden ayrılmış bulunmaktayım. Yıllardır yanımda olan, bana destek veren, bana bu görevi layık gören Onursal Başkanımız Profesör Doktor Sayın İzzettin Doğan Dedeme, o dönem Genel Başkanımız Sayın Erdoğan Döner beye, tüm genel başkan ve genel başkan vekillerimize, canlarımıza saygı, sevgi ve şükranlarımı sunarım. İyi ki vardınız, iyi ki varsınız.” dedi.

Serap Polat