Canbay&Wolker Yalovalılar ile buluşacak

Rap müziğin parlayan isimlerinden Canbay&Wolker, 4 Ağustos Pazar akşamı Yalova'nın popüler mekanlarından Mawish Beach Disco'da sahne alacak. Genç yaşta büyük başarılara imza atan ikili, unutulmaz bir performans sergilemek üzere Mawish Beach Disco’ya geliyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2024 05:55
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2024 05:55

Yalova'nın turizmine ve kültürel yaşamına önemli katkılarda bulunan Mawish Beach Disco, yaz aylarında düzenlediği konserlerle büyük ilgi toplamaya devam ediyor. Happy Hour konserleri ile de adını duyuran mekân, bu kez sahnesinde Canbay&Wolker'ı ağırlayacak. Canbay&Wolker (Canbay ve Umut), rap müzik dünyasında hızla yükselen bir isim. Genç yaşta müzik kariyerine adım atan ikili, milyonlarca dinleyiciye ulaşan şarkılarıyla tanınıyor. “Bertaraf, Sen Affetme, Elbet Bir Gün, Fersah” gibi hit parçalarıyla bilinen Canbay&Wolker, Mawish Beach Disco sahnesinde en popüler şarkılarını sevenleriyle buluşturacak.

4 Ağustos Pazar günü saat 16:00’da Mawish Beach Disco’da gerçekleştirilecek olan Canbay&Wolker konseri için biletler, Biletix’te satışa sunuldu.

Biletix’ten Canbay&Wolker konseri için belirtilen bilet fiyatları; 440,00 TL

Murat Can Aytemur