Canbay&Wolker Bayramda Mawish'te Sahne Alacak

Yalova’nın Çınarcık ilçesinde bulunan eğlence mekânı Mawish Beach Disco, bayramda birbirinden ünlü isimleri sahnesinde ağırlayacak. Bayramın 1. Günü rap müziğin sevilen isimleri Canbay&Wolker, Mawish sahnesine konuk oluyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2024 00:53
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2024 00:53

Yalova'nın gözde eğlence mekanlarından biri olan Mawish Beach Disco, bayramda dolu dolu konser etkinlikleriyle yaz sezonuna heyecanlı bir başlangıç yapıyor. Bayram boyunca birbirinden ünlü isimleri sahnesinde ağırlayacak olan Mawish Beach Disco, bayramın 1. günü, 16 Haziran'da rap müziğin sevilen isimleri Canbay&Wolker'ı ağırlayacak. Sevilen dizilerden biri olan “Sıfır Bir”de Elbet Bir Gün adlı parçaları ile ün kazanan başarılı isimler Canbay&Wolker, rap müzik piyasasına hızlı bir giriş yaparak büyük başarı elde etti ve milyonlara ulaştı. Başarılarıyla dikkat çeken ikili, kısa sürede büyük hayran kitlesine ulaşarak müzik dünyasında adlarını duyurmayı da başardı. 16 Haziran’da Mawish Beach’te sahne alacak ikili sevilen parçalarını sevenleri ile birlikte seslendirmek için gün sayıyor.

16 Haziran saat 22.00’da Mawish Beach Disco’da gerçekleştirilecek olan Canbay&Wolker konseri için biletler, Biletix’te satışa sunuldu.

Canbay&Wolker Biletix bilet fiyatları;440,00 TL

Murat Can Aytemur