Camiler ve Din Görevlileri Haftası Sabri Ekşinozlugil İmam Hatip Lisesi’nde kutlandı

Camiler ve Din görevlileri haftası münasebetiyle, Yalova İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından 03.10.2024 Perşembe günü Yalova Sabri Ekşinozlugil İmam Hatip Lisesi öğrencilerine, Turgut Aydın Camii’nde program düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2024 16:17
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2024 16:17

Yalova Sabri Ekşinozlugil İmam Hatip Lisesi, Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı anlam dolu bir etkinlikle kutladı. Yalova İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen program, 3 Ekim 2024 Perşembe günü Turgut Aydın Camii'nde gerçekleştirildi. Programa; Yalova İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk, Okul Müdürü İmran Biber, okul öğretmenleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

İl Müftüsü Yılmaztürk burada “Cami ve Din Görevlisinin Toplumda ki Önemi” konulu konuşmasını gerçekleştirdi. Camilerin toplumsal hayattaki önemi ve din görevlilerinin rolü üzerine konuşmalar yapıldı. Öğrenciler, din hizmetlerinin önemi hakkında bilgi sahibi oldular. Gençlerin dini değerlerini güçlendirmeleri ve camilere olan bağlılıklarını artırmaları gerektiğinin altının çizildiği etkinlik, sinevizyon gösterimi ve çorba ikramı gerçekleştirildi ve program sona erdi.

Murat Can Aytemur