Bursalı Gezginler, Termal’e hayran kaldı

Bursa’da faaliyet gösteren Türkiye Dağcılık Federasyonu üyesi Alfa Forever Dağcılık ve Spor Kulübü’nün üyeleri, hava sıcaklıklarının artmasını fırsat bilerek Yalova Termal’de yürüyüş yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2024 01:26
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2024 01:26
https://www.yalovahayat.com/

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını doğada kutlamak için Yalova’yı tercih eden 20 kişilik Alfa Forever Dağcılık ve Spor Kulübü ekibi, Termal Ferhat Yolu Yatakkaya Şelalesi ve Sudüşen Şelalesi arasında yürüyüş yaptı. Rehber Sebahattin Tosun eşliğinde yürüyüşe katılan doğa tutkunları, yürüyüş esnasında çevreyi kirletmemeye özen göstererek parkur boyunca çöplerini yanlarında taşıdı.

İki şelale arasındaki parkur boyunca tepeleri aşan, su geçişlerinden atlayan ve kayalıklarda dinlenen yürüyüş ekibi, Termal’in temiz havasını, kuş seslerini ve ilçenin bozulmayan doğal yapısını keşfetti. Yürüyüş boyunca karşılaştıkları manzaraya hayran kaldıklarını belirten Rehber Sebahattin Tosun, “Parkur bol adrenalini olan, kimi yerlerde su ve kaya geçişlerinin olduğu harika bir parkurdu. Bu faaliyeti harika kılan, bizleri bu anlamlı günde yalnız bırakmayan tüm doğa dostlarımıza en içten samimiyetimizle teşekkür ederiz.” dedi.

Serap Polat